Зелено училище в СМГ есен 2012

г. 10:45 ч.
Зелено училище в СМГ есен 2012
Тази година, зеленото училище на СМГ за 5-ти клас ще е в град Хисаря, Спа хотел Аугуста.
Заминава се на 1-ви ноември четвъртък, а връщането е на 4.11 - неделя.
Заминаването ще е по-късно през деня - след състезанието Черноризец Храбър за да могат всички желаещи най-напред да се явят на състезание.
На отиване и връщане ще се мине през Сопот и Копривщица и ще се разгледат забележителностите на градчетата.
Цената е за 3 дни пълен пансион плюс пътя и е 175лв.
Няколко думи за хотела - спа хотел Аугуста е много голям - за около 1000 човека. Леко поостарял, но много удобен за деца. Има детски кът, надуваем замък, забавни игри и други неща. Външният басейн няма да работи по това време, но в хотела има огромен вътрешен басейн с водна пързалка. Основната част от вътрешния басейн е доста дълбока и не е ясно дали учителите ще пускат децата в нея - по-скоро не. Детският басейн е с прилични размери, но е много плитък и много горещ. Водната пързалка също е отделена от дълбокия басейн и ще може да се ползва. Цените в хотела са умерени.
Децата ще спят по 3 в стая, може би едното дете ще е на допълнително легло. Не е уточнено в новата или старата част на хотела ще се спи.
          
Споделете тази новина:

Още интересно от AlekDimitrov.com:


Оценете новината


Училища на фокус

Класация на училищата

Резултати от матури / НВО след 7 клас
Потребителски рейтинг на софийските училища

Класацията включва пълни данни за резултатите от матури след 7 клас на софийските училища за 2012, 2013, 2014,2015 и 2016 година. В нея са включени и броя ученици, явили се на НВО във всяко училище за съответната година.
Всеки ученик или родител може да оцени училище, което го интересува по различни критерии. На база на тези оценки се смята среден потребителски рейтинг на софийските училища.
Уроци, курсове и школи по математика

Курсове по математика

За съжаление, често обучението по математика в редовните учебни часове е недостатъчно за изкарването на добра оценка на Националното външно оценяване след 7 клас или на матурите в 12 клас. Тогава на помощ идват уроците, курсовете и школите по Математика.
Вижте списък с добрите школи по математика и мнения на родители и ученици за тях.
Официални Празници и Почивни Дни

Празници и Почивни Дни

Официални празници. Неработни дни. Кога отработваме?
Как да комбинираме неработните дни с ваканцията на детето и състезанията по математика за да планираме перфектната семейна почивка?

Facebook
Facebook
RSS
RSS
Google+
Google+