BIMC 2013 - победители

г. 23:20 ч.
BIMC 2013 - победители
Да са живи и здрави родителите, интересуващи се от състезателна математика.
Вече имаме първа информация от провеждащото се в Бургас международно математическо състезание BIMC 2013.
Засега можем да насочим поздравленията си към децата от СМГ, които са постигнали блестящи резултати - златен, 2 сребърни и един бронзов медал. Лично за мен - очаквано добро представяне, предвид факта, че гимназията реши да изпрати деца, на границата на допустимата възраст и избра 4-ма седмокласници за отбора.
Децата на Пловдивската МГ пък са ни зарадвали с 3 бронзови медала. Добро представяне и на частната ПЧМГ, които са спечелили бронзов медал и в индивидуалната, и в отборната надпревара. Очакваме тържествата да свършат и да бъде публикувано цялостното класиране.
Надеждите са насочени и към МГ Бургас, които според мен тази година отделиха част от необходимото внимание за подготовка на състезателите и са създали необходимите условия за достойно представяне.
Информация, новини, задачи и решения от International Mathematics Competition - IMC
          
Споделете тази новина:

Още интересно от AlekDimitrov.com:


Оценете новината


Училища на фокус

Класация на училищата

Резултати от матури / НВО след 7 клас
Потребителски рейтинг на софийските училища

Класацията включва пълни данни за резултатите от матури след 7 клас на софийските училища за 2012, 2013, 2014,2015 и 2016 година. В нея са включени и броя ученици, явили се на НВО във всяко училище за съответната година.
Всеки ученик или родител може да оцени училище, което го интересува по различни критерии. На база на тези оценки се смята среден потребителски рейтинг на софийските училища.
Уроци, курсове и школи по математика

Курсове по математика

За съжаление, често обучението по математика в редовните учебни часове е недостатъчно за изкарването на добра оценка на Националното външно оценяване след 7 клас или на матурите в 12 клас. Тогава на помощ идват уроците, курсовете и школите по Математика.
Вижте списък с добрите школи по математика и мнения на родители и ученици за тях.
Официални Празници и Почивни Дни

Празници и Почивни Дни

Официални празници. Неработни дни. Кога отработваме?
Как да комбинираме неработните дни с ваканцията на детето и състезанията по математика за да планираме перфектната семейна почивка?

Facebook
Facebook
RSS
RSS
Google+
Google+