Чудесна възможност за индивидуални състезатели на ПМС 2014

г. 07:31 ч.
Чудесна възможност за индивидуални състезатели на ПМС 2014
Както разбрахте от обширната новина за Пролетните Математически Състезания 2014, за да се явите на състезанието е необходимо училището ви да подаде официална заявка до организаторите за това.
Тъй като съм наясно, колко много училища не желаят да се занимават с математически състезания, с голяма радост ви съобщавам една страхотна новина - Детската Академия на науките, изкуствата и спорта ще организира свой отбор за ПМС 2014 и кани всички математици, които не могат да отидат с училищния си отбор да се запишат. Ето и подробностите:
Желаещите трябва да уведомят организаторите за желание за участие на имейл office@childrens-academy-bg.com не по-късно от 06.03.2014 г. В заявката трябва да фигурират трите имена на състезателя, кой клас е и телефон за връзка.
На следващия ден, петък 7-ми март всички записани трябва да участват в среща в офиса на Академията на ул. Бузлуджа 19 от 18 часа. На нея ще се вземат организационни решения за пътуването, настаняването и подготовката на децата.
Повече информация можете да получите на телефон 0888 222863.

Страхотна инициатива. След като Детската академия подкрепи състезателите с организирането на Хайнацки и Олимпиадата за малки деца, ето че продължават да помагат на всички ни, като предоставят възможност за явяване на едно от най-реномираните национални математически състезания.

И един съвет от мен - не си поставяйте за самоцел, явяването на това състезание, ако до момента нямате богат опит с математически състезания. Това важи особено за четвъртокласниците. ПМС е турнир с висока сложност и участието в него не е масово. Ако не сте наясно с формата му, погледнете задачи от минали години и преценете внимателно дали сте подготвени за него.
Информация, новини, задачи и решения от Пролетни Математически Състезания - ПМС
                
Споделете тази новина:

Още интересно от AlekDimitrov.com:


Оценете новината


Училища на фокус

Класация на училищата

Резултати от матури / НВО след 7 клас
Потребителски рейтинг на софийските училища

Класацията включва пълни данни за резултатите от матури след 7 клас на софийските училища за 2012, 2013, 2014,2015 и 2016 година. В нея са включени и броя ученици, явили се на НВО във всяко училище за съответната година.
Всеки ученик или родител може да оцени училище, което го интересува по различни критерии. На база на тези оценки се смята среден потребителски рейтинг на софийските училища.
Уроци, курсове и школи по математика

Курсове по математика

За съжаление, често обучението по математика в редовните учебни часове е недостатъчно за изкарването на добра оценка на Националното външно оценяване след 7 клас или на матурите в 12 клас. Тогава на помощ идват уроците, курсовете и школите по Математика.
Вижте списък с добрите школи по математика и мнения на родители и ученици за тях.
Официални Празници и Почивни Дни

Празници и Почивни Дни

Официални празници. Неработни дни. Кога отработваме?
Как да комбинираме неработните дни с ваканцията на детето и състезанията по математика за да планираме перфектната семейна почивка?

Facebook
Facebook
RSS
RSS
Google+
Google+