Резултатите от математическо състезание Европейско Кенгуру 2014 са въведени в неофициалната национална класация на ученици в 5, 6 и 7 клас

г. 17:25 ч.
Резултатите от математическо състезание Европейско Кенгуру 2014 са въведени в неофициалната национална класация на ученици в 5, 6 и 7 клас
Много масово състезание, с липса на централизирани резултати в нормални срокове, определено въвеждането на резултатите от ЕК 2014 ме измъчи както нищо друго досега не е успявало :)
В тази връзка, избрах неподходящ момент - днес излязоха и резултати от областен кръг на Олимпиадата по Математика, но не знам дали ще събера сили да ги въъведа днес. Но при всички положения, ако не днес, то до края на уикенда ще бъдат въведени резултатите от ОМ на 4-ти клас, така че ще имаме окончателен предварителен рейтинг на борещите се ученици за прием в СМГ след 4-ти клас.
По отношение на Европейско Кенгуру 2014 - надявам се, че са вкарани резултати, близки до максималния брой с минимални грешки. Въведени са резултатите на 3404 ученика от 5, 6 и 7-ми клас от цялата страна. Общо, състезателите по математика, участващи с резултат в едно от 9-те състезания, които следим станаха вече страховитата цифра от 5995 ученика.
Моля, подавайте сигнали за грешки или ненанесени резултати само в темата за рейтинга във форума ни.

Посетете неофициалната националната математическа класация за 5, 6 и 7 клас и вижте резултатите на близо 6000 състезателя от цялата страна.
Директен линк към класирането в 5 клас;
Директен линк към класирането в 6 клас;
Директен линк към класирането в 7 клас.
Информация, новини, задачи и решения от Европейско Кенгуру
                
Споделете тази новина:

Още интересно от AlekDimitrov.com:


Оценете новината: 5,0 / 1 гласа


Училища на фокус

Класация на училищата

Резултати от матури / НВО след 7 клас
Потребителски рейтинг на софийските училища

Класацията включва пълни данни за резултатите от матури след 7 клас на софийските училища за 2012, 2013, 2014,2015 и 2016 година. В нея са включени и броя ученици, явили се на НВО във всяко училище за съответната година.
Всеки ученик или родител може да оцени училище, което го интересува по различни критерии. На база на тези оценки се смята среден потребителски рейтинг на софийските училища.
Уроци, курсове и школи по математика

Курсове по математика

За съжаление, често обучението по математика в редовните учебни часове е недостатъчно за изкарването на добра оценка на Националното външно оценяване след 7 клас или на матурите в 12 клас. Тогава на помощ идват уроците, курсовете и школите по Математика.
Вижте списък с добрите школи по математика и мнения на родители и ученици за тях.
Официални Празници и Почивни Дни

Празници и Почивни Дни

Официални празници. Неработни дни. Кога отработваме?
Как да комбинираме неработните дни с ваканцията на детето и състезанията по математика за да планираме перфектната семейна почивка?

Facebook
Facebook
RSS
RSS
Google+
Google+