Въвеждане на резултати от Областен кръг на Олимпиада по математика в национална класация на математиците в 5, 6 и 7 клас

г. 18:11 ч.
Въвеждане на резултати от Областен кръг на Олимпиада по математика в национална класация на математиците в 5, 6 и 7 клас
Захванах се с единствените резултати, които не са въведени досега в неофициалната национална класация на математиците от България в 5, 6 и 7 клас.
За съжаление, тук все още има неизлезли резултати от различни региони на България като например Пловдив, Бургас и други...
До момента са въведени резултатите на учениците от София, Варна, Благоевград и Гоце Делчев. До края на седмицата ще въведа всички налични резултати.
Забележка: Към момента, резултатът от областен кръг на Национална Олимпиада по Математика не влияе на основния рейтинг 1, а се взима под внимание автоматично само в рейтинг 2, който показва рейтинга на ученика само от състезанията, на които се е явил като игнорира тези, на които не е участвал.
Когато бъдат въведени повече резултати ще бъдат направени необходимите промени за включването на резултата от Олимпиадата в Рейтинг 1.
Посетете неофициалната националната математическа класация за 5, 6 и 7 клас и вижте резултатите на над 6000 състезателя от цялата страна.
Директен линк към класирането в 5 клас;
Директен линк към класирането в 6 клас;
Директен линк към класирането в 7 клас.
                  
Споделете тази новина:

Още интересно от AlekDimitrov.com:


Оценете новината


Училища на фокус

Класация на училищата

Резултати от матури / НВО след 7 клас
Потребителски рейтинг на софийските училища

Класацията включва пълни данни за резултатите от матури след 7 клас на софийските училища за 2012, 2013, 2014,2015 и 2016 година. В нея са включени и броя ученици, явили се на НВО във всяко училище за съответната година.
Всеки ученик или родител може да оцени училище, което го интересува по различни критерии. На база на тези оценки се смята среден потребителски рейтинг на софийските училища.
Уроци, курсове и школи по математика

Курсове по математика

За съжаление, често обучението по математика в редовните учебни часове е недостатъчно за изкарването на добра оценка на Националното външно оценяване след 7 клас или на матурите в 12 клас. Тогава на помощ идват уроците, курсовете и школите по Математика.
Вижте списък с добрите школи по математика и мнения на родители и ученици за тях.
Официални Празници и Почивни Дни

Празници и Почивни Дни

Официални празници. Неработни дни. Кога отработваме?
Как да комбинираме неработните дни с ваканцията на детето и състезанията по математика за да планираме перфектната семейна почивка?

Facebook
Facebook
RSS
RSS
Google+
Google+