Резултатите от математическото състезание на ПЧМГ са въведени в неофициалната национална класация за 5, 6 и 7 клас

г. 19:56 ч.
Резултатите от математическото състезание на ПЧМГ са въведени в неофициалната национална класация за 5, 6 и 7 клас
Ето че отмина и последния математически турнир, включен в натоварената програма на неофициалната класация, която поддържаме.
Учениците от прогимназията се потиха на 9 състезания, някои от тях, малко на брой се явиха на всички, други, на повечето от тях, а трети имаха епизодични прояви.
Финалната класация, след въвеждането на резултатите от Математически Предизвикателства е готова.
Посетете неофициалната националната математическа класация за 5, 6 и 7 клас и вижте резултатите на 5991 състезателя от цялата страна.
Директен линк към класирането в 5 клас;
Директен линк към класирането в 6 клас;
Директен линк към класирането в 7 клас.

Определено има много неща, които трябва да се променят в националната класация за следващата учебна 2104 / 2015 година - генерално за 7-ми клас, при които като че ли трябва да се обърне внимание на гимназиалните състезания ЕМТ, ЗМТ, ПМС, НОМ и частично за 5 и 6-ти, което е нормално - когато се захванеш с непозната материя трябва практика за да се достигне оптимален резултат...
А тази година, остава да изчакаме финала на битката за прием в СМГ, който се следи в отделна класация, както и да стискаме палци на българските състезатели в тепърва предстоящите важни математически състезания JBMO 2014 - Балканска Олимпиада по Математика до 15.5 години (Охрид, Македония 21-26 юни), IMO 2014 - Международна Олимпиада по Математика (Кейптаун, ЮАР 3-13 юли), PMWC - Primary Mathematics World Contest (Хонг Конг 13-19 юли) и IMC - International Mathematics Competition EMIC & IWYMIC (Daejon, Южна Корея 21-26 юли).
Информация, новини, задачи и решения от Математически предизвикателства - състезание по математика на ПЧМГ
                
Споделете тази новина:

Още интересно от AlekDimitrov.com:


Оценете новината


Училища на фокус

Класация на училищата

Резултати от матури / НВО след 7 клас
Потребителски рейтинг на софийските училища

Класацията включва пълни данни за резултатите от матури след 7 клас на софийските училища за 2012, 2013, 2014,2015 и 2016 година. В нея са включени и броя ученици, явили се на НВО във всяко училище за съответната година.
Всеки ученик или родител може да оцени училище, което го интересува по различни критерии. На база на тези оценки се смята среден потребителски рейтинг на софийските училища.
Уроци, курсове и школи по математика

Курсове по математика

За съжаление, често обучението по математика в редовните учебни часове е недостатъчно за изкарването на добра оценка на Националното външно оценяване след 7 клас или на матурите в 12 клас. Тогава на помощ идват уроците, курсовете и школите по Математика.
Вижте списък с добрите школи по математика и мнения на родители и ученици за тях.
Официални Празници и Почивни Дни

Празници и Почивни Дни

Официални празници. Неработни дни. Кога отработваме?
Как да комбинираме неработните дни с ваканцията на детето и състезанията по математика за да планираме перфектната семейна почивка?

Facebook
Facebook
RSS
RSS
Google+
Google+