Европейско Кенгуру 2013 - всички резултати са налице

г. 12:22 ч.
Европейско Кенгуру 2013 - всички резултати са налице
Бавно, бавно, почти всички регионални секции на СМБ публикуваха резултатите от проведеното преди 2 седмици международно математическо състезание Европейско Кенгуру.
Като всяка друга година, секциите във Варна и Пловдив бяха фаворити в състезанието - кой ще обяви най-бавно резултатите. Победител тази година е Пловдив, единствената голяма секция на СМБ, която все още не е публикувала резултати.
Всички досега излязли резултати можете да видите в събирателната новина - включен е линк и към топлите Варненски резултати, които се появиха днес!
Правя уточнение, че резултатите на децата, явили се на ЕК 2013 в СМГ и 125-то СОУ София се появиха на бял свят само във вид на снимки, линкове към които има във форумите на БГ Мама.
Редакция - вече има резултати и от Пловдив!.
Остава да изчакаме решението на СМБ, кои деца от всяка възрастова група ще бъдат допуснати за явяване на националния кръг на Европейско Кенгуру 2013.
Информация, новини, задачи и решения от Европейско Кенгуру
          
Споделете тази новина:

Още интересно от AlekDimitrov.com:


Оценете новината


Училища на фокус

Класация на училищата

Резултати от матури / НВО след 7 клас
Потребителски рейтинг на софийските училища

Класацията включва пълни данни за резултатите от матури след 7 клас на софийските училища за 2012, 2013, 2014,2015 и 2016 година. В нея са включени и броя ученици, явили се на НВО във всяко училище за съответната година.
Всеки ученик или родител може да оцени училище, което го интересува по различни критерии. На база на тези оценки се смята среден потребителски рейтинг на софийските училища.
Уроци, курсове и школи по математика

Курсове по математика

За съжаление, често обучението по математика в редовните учебни часове е недостатъчно за изкарването на добра оценка на Националното външно оценяване след 7 клас или на матурите в 12 клас. Тогава на помощ идват уроците, курсовете и школите по Математика.
Вижте списък с добрите школи по математика и мнения на родители и ученици за тях.
Официални Празници и Почивни Дни

Празници и Почивни Дни

Официални празници. Неработни дни. Кога отработваме?
Как да комбинираме неработните дни с ваканцията на детето и състезанията по математика за да планираме перфектната семейна почивка?

Facebook
Facebook
RSS
RSS
Google+
Google+