Честито на новоприетите бъдещи петокласници в МГ Берон Варна

г. 13:02 ч.
Честито на новоприетите бъдещи петокласници в МГ Берон Варна
МГ П. Берон Варна обяви официално, окончателно класиране за прием на 5-токласници в гимназията през следващата учебна година.
Както и при софийската СМГ, така и варненската математиеска гимназия има сложен регламент, базиран на съвкупност от резултати от различни състезания през годината. Балообразуващи за най-желаното варненско училище след 5-ти клас са състезанията Преглед на знанията по математика, Олимпиада по математика, Европейско Кенгуру и Великденско състезание. Училището приема две паралелки петокласници - 56 деца.
Най-добре представилият се състезател е събрал 194.5 точки, а последният класирал се е с бал 162.5.
Отделно две деца са приети поради отличен резултат на престижните Пролетни Математически Състезания, без значение какви резултати са постигнали на останалите състезания.
Честито малки математици, но да знаете, че това е само началото - тепърва очакваме да ни радвате с постиженията си.
Списък с приетите деца и резултатите им можете да намерите тук.
        
Споделете тази новина:

Още интересно от AlekDimitrov.com:


Оценете новината


Училища на фокус

Класация на училищата

Резултати от матури / НВО след 7 клас
Потребителски рейтинг на софийските училища

Класацията включва пълни данни за резултатите от матури след 7 клас на софийските училища за 2012, 2013, 2014,2015 и 2016 година. В нея са включени и броя ученици, явили се на НВО във всяко училище за съответната година.
Всеки ученик или родител може да оцени училище, което го интересува по различни критерии. На база на тези оценки се смята среден потребителски рейтинг на софийските училища.
Уроци, курсове и школи по математика

Курсове по математика

За съжаление, често обучението по математика в редовните учебни часове е недостатъчно за изкарването на добра оценка на Националното външно оценяване след 7 клас или на матурите в 12 клас. Тогава на помощ идват уроците, курсовете и школите по Математика.
Вижте списък с добрите школи по математика и мнения на родители и ученици за тях.
Официални Празници и Почивни Дни

Празници и Почивни Дни

Официални празници. Неработни дни. Кога отработваме?
Как да комбинираме неработните дни с ваканцията на детето и състезанията по математика за да планираме перфектната семейна почивка?

Facebook
Facebook
RSS
RSS
Google+
Google+