Резултати от НВО и изпити след 7-ми клас

г. 20:31 ч.
Резултати от НВО и изпити след 7-ми клас
Министерството представи на пресконференция своите виждания за постигнатите резултати на матурите след 7-ми клас.
Вместо полезна статистика например е представено сравнение на матури след 4-ти и след 7-ми клас, като е уточнено, че подобно сравнение е нелогично :)
Сред топ училищата тази година са ОМГ Акад. Кирил Попов - Пловдив, МГ Баба Тонка - Русе, ЧОУ Св. София - София, МГ Д-р Петър Берон - Варна, ПМГ Акад. Боян Петканчин - Хасково. Дали това са наистина най-високите резултати сред училищата или само избрани такива, какви са тези точки, включват ли допълнителен модул, ако не включват... защо няма данни за него по училища, по каква логика в статистиката не са включени училища с под 20 ученика в 7-ми клас, защо не се даде пълна класация на постигнатите резултати по училища... казва ли ти някой, пък и смееш ли да питаш.
Все пак, ако искате да се запознаете с малкото полезна информация, изтеглете презентацията НВО 2013 7-ми клас.
Още информация за седмокласните матури - ето линк към едно училище - ПЧМГ, което е изнесло всички получени оценки на всичките си ученици, по БЕЛ и Математика - матура и допълнителен модул. Можете да сверите часовника си с едни определено добри резултати ако не друго.
Информация, новини, задачи и решения от Матура по математика за седмокласници - НВО
            
Споделете тази новина:

Още интересно от AlekDimitrov.com:


Оценете новината


Училища на фокус

Класация на училищата

Резултати от матури / НВО след 7 клас
Потребителски рейтинг на софийските училища

Класацията включва пълни данни за резултатите от матури след 7 клас на софийските училища за 2012, 2013, 2014,2015 и 2016 година. В нея са включени и броя ученици, явили се на НВО във всяко училище за съответната година.
Всеки ученик или родител може да оцени училище, което го интересува по различни критерии. На база на тези оценки се смята среден потребителски рейтинг на софийските училища.
Уроци, курсове и школи по математика

Курсове по математика

За съжаление, често обучението по математика в редовните учебни часове е недостатъчно за изкарването на добра оценка на Националното външно оценяване след 7 клас или на матурите в 12 клас. Тогава на помощ идват уроците, курсовете и школите по Математика.
Вижте списък с добрите школи по математика и мнения на родители и ученици за тях.
Официални Празници и Почивни Дни

Празници и Почивни Дни

Официални празници. Неработни дни. Кога отработваме?
Как да комбинираме неработните дни с ваканцията на детето и състезанията по математика за да планираме перфектната семейна почивка?

Facebook
Facebook
RSS
RSS
Google+
Google+