Европейско Кенгуру 2014 - очакваме обобщено класиране за София, за цялата страна и списък с допуснати ученици до Национален кръг

г. 10:38 ч.
Европейско Кенгуру 2014 - очакваме обобщено класиране за София, за цялата страна и списък с допуснати ученици до Национален кръг
РЕДАКЦИЯ:
Излезе обобщено класиране за София на ученици, постигнали над 50% от максималните точки, без явили се в СМГ, НПМГ, 125 СОУ, ЕСПА може и други училища да не са включени в списъка - над 50% на този адрес.

До няколко дни, резултатите на четвъртокласниците ще бъдат въведени в текущия рейтинг на четвъртокласниците за учебната 2013 / 2014 година за прием в СМГ, а до края на седмицата, надявам се ще успея да въведа и резултатите на по-големите в националната класация на математиците в 5, 6 и 7 клас.
Очакваме към края на месеца обобщено класиране за цяла България и списък с допуснати математици до Националния кръг на Европейско Кенгуру, който тази година ще се проведе на 7 юни в София.
Обобщеното класиране за страната от ЕК 14 трябва да се появи тук.
По отношение на нанасянето на резултатите от Европейско Кенгуру 2014 в класациите ни:
Резултатите за 4 клас ще бъдат нанесени в Рейтинг на четвъртокласниците за кандидатстване в СМГ веднага след като излезе обобщеното софийско класиране, тоест, би следвало до 10 - 12 април да имаме нанесени резултати.
По отношение на Националната класация на математиците в 5, 6 и 7 клас от България... проблемът е по-сложен. Опитах се да събера данните от излезлите досега резултати накуп. Свършена е немалко работа, но остава още много. Не знам дали да продължа по този път и да имаме по-ранно въведени резултати или да изчакам националното класиране и след това да въведа резултатите с цел минимизиране на грешките...
Трябва да го обмисля, но въведени резултати в класацията ще има или към средата на април при първия вариант или в края на април при втория...
Информация, новини, задачи и решения от Европейско Кенгуру
                  
Споделете тази новина:

Още интересно от AlekDimitrov.com:


Оценете новината


Училища на фокус

Класация на училищата

Резултати от матури / НВО след 7 клас
Потребителски рейтинг на софийските училища

Класацията включва пълни данни за резултатите от матури след 7 клас на софийските училища за 2012, 2013, 2014,2015 и 2016 година. В нея са включени и броя ученици, явили се на НВО във всяко училище за съответната година.
Всеки ученик или родител може да оцени училище, което го интересува по различни критерии. На база на тези оценки се смята среден потребителски рейтинг на софийските училища.
Уроци, курсове и школи по математика

Курсове по математика

За съжаление, често обучението по математика в редовните учебни часове е недостатъчно за изкарването на добра оценка на Националното външно оценяване след 7 клас или на матурите в 12 клас. Тогава на помощ идват уроците, курсовете и школите по Математика.
Вижте списък с добрите школи по математика и мнения на родители и ученици за тях.
Официални Празници и Почивни Дни

Празници и Почивни Дни

Официални празници. Неработни дни. Кога отработваме?
Как да комбинираме неработните дни с ваканцията на детето и състезанията по математика за да планираме перфектната семейна почивка?

Facebook
Facebook
RSS
RSS
Google+
Google+