Резултатите от Черноризец Храбър 2014 са въведени в националната класация на математиците от 5 до 12 клас

г. 10:51 ч.
Резултатите от Черноризец Храбър 2014 са въведени в националната класация на математиците от 5 до 12 клас
Ето, че повечето резултати от Черноризец Храбър 2014 са въведени в националните класации с резултати от математически състезания.
Въведени са резултатите от Благоевград, Варна, Враца, Габрово, Пловдив, Силистра, Сливен, Смолян, София и Хасково. Резултатите от Бургас, Димитровград, Добрич, Русе, Шумен и Ямбол ще бъдат добавени веднага след обявяване на официално класиране от тези градове.
Да си припомним структурата на тазгодишните класации (подробна информация и обяснения за всички класации 2014 / 2015 година) - в класациите не са въведени резултатите за 4-ти клас. Тази година, Черноризец Храбър не е от състезанията, които участват в предварителния рейтинг за прием в СМГ и подобна информация не е необходима за тази класация, тъй като при нея целта е поддържане на актуален рейтинг за прием в СМГ след 4-ти клас.
За 5 и 6 клас, Черноризец Храбър е второто състезание от 8-те, които са включени в нашата класация.
Първото беше Хитър Петър. Лидерите по класове вече се оформят, вижте класирането след Хитър Петър и Черноризец Храбър за:
- 5 клас;
- 6 клас;
За по-големите състезатели, от 7 до 12 клас, Черноризец Храбър е първото състезание, включено в класацията ни. Второто е Есенния Математически Турнир, който ще се проведе този уикенд.
Вижте национално класиране след Черноризец Храбър 2014 на математиците от:
- 7 клас;
- 8 клас;
- 9 клас;
- 10 клас;
- 11 клас;
- 12 клас;
Моля, ако забележите неточност в нанесен в класациите резултат, име или подробности, сигнализирайте за грешката в темата за това във форума ни.

Редакция 13.11: Направени са корекции в някои от въведените резултати, добавени са резултати на състезатели от Русе и Ямбол.
Информация, новини, задачи и решения от състезание по математика Черноризец Храбър
                    
Споделете тази новина:

Още интересно от AlekDimitrov.com:


Оценете новината


Училища на фокус

Класация на училищата

Резултати от матури / НВО след 7 клас
Потребителски рейтинг на софийските училища

Класацията включва пълни данни за резултатите от матури след 7 клас на софийските училища за 2012, 2013, 2014,2015 и 2016 година. В нея са включени и броя ученици, явили се на НВО във всяко училище за съответната година.
Всеки ученик или родител може да оцени училище, което го интересува по различни критерии. На база на тези оценки се смята среден потребителски рейтинг на софийските училища.
Уроци, курсове и школи по математика

Курсове по математика

За съжаление, често обучението по математика в редовните учебни часове е недостатъчно за изкарването на добра оценка на Националното външно оценяване след 7 клас или на матурите в 12 клас. Тогава на помощ идват уроците, курсовете и школите по Математика.
Вижте списък с добрите школи по математика и мнения на родители и ученици за тях.
Официални Празници и Почивни Дни

Празници и Почивни Дни

Официални празници. Неработни дни. Кога отработваме?
Как да комбинираме неработните дни с ваканцията на детето и състезанията по математика за да планираме перфектната семейна почивка?

Facebook
Facebook
RSS
RSS
Google+
Google+